Time Left for This Special Promotion:

 

Promosi
 
2019

Christmas 2019 English Course Promotion - Double the Course, at the Same Price - Register for any standard English course and get your course doubled for free by Wall Street English Malaysia in Bukit Bintang, Cyberjaya, Mont Kiara, or Penang!

Promosi Istimewa Bulan
 
- Daftar Segera dan Dapatkan Tawaran Gandaan Ini


Sertai kursus di Wall Street English dan alami proses pembelajaran yang khusus, fleksibel dan berkesan, bersesuain dengan kehendak anda dan pastinya menyeronokkan. Setai kami bulan ini dan dapatkan gandaan level anda secara percuma! Anda hanya perlu membayar harga yang sama untuk mendapatkan gandaan pembelajaran, gandaan kursus dan gandaan matlamat anda.

Guru-guru kami adalah natif berbahasa Inggeris dan berkelayakan CELTA untuk menjamin pengalaman pembelajaran yang berkualiti premium. Sertai kami dan ketahui mengapa kami adalah peneraju dalam pengajaran Bahasa Inggeris kepada orang dewasa secara global.

Promosi ini terhad untuk 25 pendaftaran sahaja pada bulan Disember 2019. Daftar sekarang untuk kursus Inggeris Am dan Inggeris Profesional di Wall Street English Kuala Lumpur, Mont Kiara dan Pulau Pinang. Di Wall Street English, anda berpeluang untuk menetapkan jadual kelas sendiri! Plan kursus peribadi kami menyelesaikan masalah “TIADA MASA” untuk ke kelas Bahasa Inggeris anda! Lawati kami untuk mengalami pembelajaran GOLD STANDARD! Antara ciri-ciri utama kami termasuk:

  • Kursus yang mengikuti kehendak peribadi anda
  • Jadual pembelajaran fleksibel (separuh dan sepenuh masa, setiap hari 10pagi – 10malam)
  • Saiz kelas kecil yang menjamin KUALITI masa yang diluang bersama guru anda
  • Guru yang menggunakan Bahasa Inggeris sebagai bahasa ibunda yang berpengalaman, disertai kelayakan CELTA menjamin kualiti pembelajaran

Hanya satu jam diperlukan untuk mendiagnosis rintangan-rintangan pembelajaran anda dan kami akan berbincang untuk jalan penyelesaian yang sesuai untuk anda. Semuanya percuma tanpa sebarang ikatan.Wall Street English, sebagai pilihan utama anda dalam meningkatkan prestasi bahasa anda.


Isilah borang "MENGUBAH MASA DEPAN ANDA" di halaman ini SEKARANG dan kami akan terus menghubungi anda untuk menjawab sebarang soalan atau untuk sesi konsultasi percuma. Tawaran ini hanya untuk pengambilan sebelum . Tawaran terhad. Hubungi kami di sini untuk masa depan yang cerah.

HADIAH PERCUMA!

Datanglah ke WSE untuk sesi perundingan percuma dan dapatkan hadiah percuma untuk meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris anda!
 

MULA

Promosi ini adalah untuk masa yang terhad sahaja dan adalah tertakluk kepada terma dan syarat-syarat


S: Bolehkan saya datang hanya pada hari minggu atau waktu petang?

J: Semestinya. Hanya 3 jam seminggu minimum diperlukan untuk mencapai matlamat menguasai Bahasa Inggeris. Oleh kerana anda menetapkan jadual kelas anda sendiri, anda berkesempatan untuk belajar dan hadiri kelas mengikut kehendak anda.

S: Berapa lamakah sesi konsultasi dan perlukah saya membuat temujanji terlebih dahulu?

J: Sesi konsultasi terdiri daripada Penilaian Bahasa Inggeris online dan secara lisan oleh perunding kami. Temujanji digalakkan, tetapi tidak wajib. Kami menyambut semua bakal pelajar bila-bila masa.

S: Berapa harga kursus anda?

J: Di Wall Street English, kami menawarkan kursus yang mengikuti kehendak peribadi anda. Terdapat 3 faktor penentu harga kursus setiap individu iaitu tahap Bahasa Inggeris anda, masa yang boleh diluangkan dan objektif setiap individu. Seterusnya, kami akan menyediakan cadangan kursus khas untuk anda.

S: Bilakah tarikh kemasukkan seterusnya?

J: Tiada tarikh kemasukkan tetap. Anda boleh memulakan kelas anda bila-bila masa sahaja!

S: Bagaimanakah cara untuk mendaftarkan diri?

J: Isilah borang “MENGUBAH MASA DEPAN ANDA” di halaman ini SEKARANG dan kami akan terus menghubungi anda untuk tetapkan masa untuk menghadiri sesi konsultasi PERCUMA dan Kelas Bahasa Inggeris PERCUMA disamping peluang mendaftarkan diri untuk kursus Bahasa Inggeris anda.

MENGAPA BELAJAR DI WALL STREET ENGLISH?

Mengapa belajar di Wall Street English?
Setelah berjaya melatih hampir 2 juta pelajar di seluruh dunia, Wall Street English amat komited terhadap pendidikan global, dan terus menjadi jenama antarabangsa pilihan dalam pendidikan bahasa Inggeris untuk dewasa.
  • 450+ Pusat Bahasa
  • Pengalaman 40+ tahun
  • 2+ Juta Pelajar
  • Luas di 28+ negara
  • 1 Keadah Unik


AddThis Sharing

Ke Atas