Time Left for This Special Promotion:

 

Pinjaman faedah 0% dan pilihan Easy Pay!

Pinjaman faedah 0% dan pilihan Easy Pay! - General and Business English Courses Special Promotion at Wall Street English Malaysia

Ansuran 0% WSE Pinjaman Percuma dan Pilihan Easy Pay!

Adakah penguasaan Bahasa Inggeris penting dalam kerjaya anda ? Adakah keyakinan diri anda terganggu kerana Bahasa Inggeris? Adakah HANYA isu kewangan yang menjadi penghalang untuk menguasai Bahasa Inggeris? Wall Street English - satu –satunya Pusat Bahasa yang menyediakan pinjaman peribadi dengan kadar faedah 0% dan pelan bayaran ansuran yang flexsibel bagi mereka yang mengejar impian untuk menguasai Bahasa Inggeris.

Kami memahami keinginan anda untuk mengukuhkan kerjaya ataupun untuk pertumbuhan peribadi anda melalui bahasa Inggeris. Oleh itu, Wall Street English berkerjasama dengan institut kewangan terunggul di Malaysia yang sedia membantu dalam merealisasikan impian anda dengan pelan yang bersesuaian dengan kemampuan dan kehendak anda.

Anda diberi pilihan memohon pinjaman melalui Ambank ataupun Aeon yang menawarkan kemudahan pembayaran selama 1 ke 5 tahun. Jika anda memiliki kad kredit Maybank ataupun CIMB , kedua-dua institut kewangan ini menawarkan pelan pembayaran mudah yang eksklusif untuk pelajar Wall Street English.

Jadikan pelan kewangan kami sebagai batu loncatan untuk mencapai cita –cita anda. Penguasaan Bahasa Inggeris adalah satu pelaburan yang tidak ternilai dalam menjamin masa depan.
Apa yang perlu anda lakukan? Hubungi kami dan kami akan menerangkan pelan pinjaman yang tepat untuk anda.

Isilah borang "MENGUBAH MASA DEPAN ANDA" Form di halaman ini SEKARANG dan kami akan terus menghubungi anda untuk menjawab sebarang soalan atau untuk sesi konsultasi percuma.

Study at Wall Street English Malaysia with 0% Interest Rate Flexible Payments. Start Now!Study General and Business English at Wall Street English Malaysia with 0% Interest Rate Flexible Payment Plans. Get Started Today!We accept Public Bank Installments!

S: Bolehkan saya datang hanya pada hari minggu atau waktu petang?

J: Semestinya. Hanya 3 jam seminggu minimum diperlukan untuk mencapai matlamat menguasai Bahasa Inggeris. Oleh kerana anda menetapkan jadual kelas anda sendiri, anda berkesempatan untuk belajar dan hadiri kelas mengikut kehendak anda.

S: Berapa lamakah sesi konsultasi dan perlukah saya membuat temujanji terlebih dahulu?

J: Sesi konsultasi terdiri daripada Penilaian Bahasa Inggeris online dan secara lisan oleh perunding kami. Temujanji digalakkan, tetapi tidak wajib. Kami menyambut semua bakal pelajar bila-bila masa.

S: Berapa harga kursus anda?

J: Di Wall Street English, kami menawarkan kursus yang mengikuti kehendak peribadi anda. Terdapat 3 faktor penentu harga kursus setiap individu iaitu tahap Bahasa Inggeris anda, masa yang boleh diluangkan dan objektif setiap individu. Seterusnya, kami akan menyediakan cadangan kursus khas untuk anda.

S: Bilakah tarikh kemasukkan seterusnya?

J: Tiada tarikh kemasukkan tetap. Anda boleh memulakan kelas anda bila-bila masa sahaja!

S: Bagaimanakah cara untuk mendaftarkan diri?

J: Isilah borang “MENGUBAH MASA DEPAN ANDA” di halaman ini SEKARANG dan kami akan terus menghubungi anda untuk tetapkan masa untuk menghadiri sesi konsultasi PERCUMA dan Kelas Bahasa Inggeris PERCUMA disamping peluang mendaftarkan diri untuk kursus Bahasa Inggeris anda.

MENGAPA BELAJAR DI WALL STREET ENGLISH?

Mengapa belajar di Wall Street English?
Setelah berjaya melatih hampir 2 juta pelajar di seluruh dunia, Wall Street English amat komited terhadap pendidikan global, dan terus menjadi jenama antarabangsa pilihan dalam pendidikan bahasa Inggeris untuk dewasa.
  • 450+ Pusat Bahasa
  • Pengalaman 40+ tahun
  • 2+ Juta Pelajar
  • Luas di 28+ negara
  • 1 Keadah Unik


AddThis Sharing

Ke Atas