Time Left for This Special Promotion:

 

Struktur Kursus

STRUKTUR KURSUS WALL STREET ENGLISH MULTIMETHOD®

Tidak kira apa tahap bahasa Inggeris anda, WSE dapat memenuhi keperluan anda bagi kursus latihan bahasa Inggeris yang diperibadikan dan menyediakan anda pelan pembelajaran khusus yang menepati keperluan anda.

KURSUS WSE MULTIMETHOD® MERANGKUMI:

  • 2 peringkat Pengenalan Bahasa Inggeris (pilihan)
  • 17 peringkat pengajian bahasa Inggeris umum, termasuk English Flex dan Premier English
  • 3 peringkat kursus PRO untuk bahasa Inggeris Profesional

PENGENALAN BAHASA INGGERIS (2 PERINGKAT)

Program Pengenalan Bahasa Inggeris mempunyai 2 peringkat dan direka untuk pelajar yang tidak pernah belajar bahasa Inggeris, atau mempunyai hanya sedikit pengalaman dengan bahasa ini. Diajar oleh guru bahasa Inggeris natif dan tempatan yang bertauliah, program ini memfokuskan ejaan asas dan sebutan.

ENGLISH FLEX

Program bahasa Inggeris Umum, English Flex mempunyai 4 peringkat pembelajaran, dengan setiap peringkat mengandungi 3 tahap pembelajaran (tidak termasuk tahap PRO). Program English Flex memberi tumpuan terhadap bahasa Inggeris komunikatif umum, bermula dari tahap beginner sehingga tahap upper intermediate. English Flex menggabungkan multimedia interaktif dengan kelas berkumpulan yang diajarkan oleh Guru Asing untuk memastikan pelajar dapat maju dengan berkesan dan dalam tempoh paling singkat, mengekalkan dan membina dari pengetahuan bahasa yang telah dipelajari.

ADVANCED ENGLISH

Program Advanced English mempunyai 2 peringkat pembelajaran, dengan 5 tahap pembelajaran. Program ini direka bentuk untuk membina kemahiran komunikasi bahasa Inggeris yang lebih tinggi. Program Advanced English akan menggunakan kemahiran bahasa Inggeris yang telah anda pelajari, menyempurnakannya, dan mengajarkan anda cara menggunakan bahasa dengan sepenuhnya. Program ini, dengan gabungan aktiviti sosial dan profesional bahasa Inggeris, diajarkan oleh guru Natif Inggeris Asing yang bertauliah dan membolehkan anda menggunakan bahasa Ingegris pada tahap kelancaran yang lebih tinggi.

PRO ENGLISH

Program PRO English mempunyai 3 peringkat pembelajaran. Dengan Wall Street English, anda akan belajar lebih dari bahasa Inggeris. Anda akan belajar cara menggunakan bahasa Inggeris dengan efektif dalam persekitaran profesional. Kursus PRO menawarkan cara berbeza pendekatan pengajaran bahasa Inggeris untuk pelajar yang berkerjaya. Matlamat kami adalah untuk mengajarkan anda cara menggunakan bahasa Inggeris yang telah anda dapati dari kursus standard kami, dan mengaplikasikannya dengan yakin, dalam situasi profesional. Sebagai tambahan kepada kursus bahasa Inggeris umum kami, dengan kursus PRO, anda akan belajar kemahiran baru yang penting dan beratus-ratus perkataan baru yang berkaitan situasi perniagaan sehari-harian, dan menggunakan kemahiran baru dan perkataan di tempat kerja anda sejurus selepas menamatkan kursus PRO.

AddThis Sharing

Ke Atas