Pentauliahan dan Pensijilan

KELULUSAN FORMAL OLEH PEPERIKSAAN ESOL UNIVERSITI CAMBRIDGE

Sijil tahap kurikulum selari dengan Standard CEFR (Common European Framework of Reference)
Kursus dan kurikulum Wall Street English telah diluluskan secara formal oleh peperiksaan ESOL Universiti Cambridge. Kajian selaras yang disokong oleh Lembaga Peperiksaan ESOL Universiti Cambridge, menunjukkan bahawa tahap kursus bahasa Wall Street English amat tepat dan selaras dengan tahap bahasa Inggeris CEFR (Common European Framework of Reference).

PENGESAHIHAH LATIHAN BAHASA INGGERIS GLOBAL ISO9001

Komitmen terhadap pelanggan kami melalui sistem pengurusan kualiti
Wall Street English merupakan salah satu daripada pembekal latihan bahasa Inggeris global yang telah lulus pengesahihan ISO9001:2000 dan ISO9001:2008. Pensijilan ISO9001 menunjukkan komitmen terhadap kualiti, pelanggan dan kesediaan untuk meningkatkan keberkesanan. Pengesahihan ini menunjukkan kewujudan sistem pengurusan kualiti yang efektif yang telah memenuhi keperluan audit luaran dan bebas.

SISTEM PENGESANAN ANALITIK DAN HASIL YANG DIJAMIN

Wall Street English menjamin hasil pembelajaran anda
Semua kelas dengan Guru Asing kami dan pembelajaran multimedia dipantau oleh sistem pengesanan pembelajaran. Pelajar akan diberikan jadual pembelajaran yang fleksibel, dengan masa tambahan untuk menyelesaikan semua pelajaran dan aktiviti yang diperlukan. Jika pelajar mengikuti kaedah pembelajaran Wall Street English dan pelan pembelajaran yang disediakan, kami menjamin anda akan dapat melihat hasil pembelajaran.

AddThis Sharing

Ke Atas